در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید.
سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار و بیکن
مواد لازم
• ۳ عدد سیب زمینی
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۲ قاشق چایخوری نمک
• ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¾ پیمانه بیکن خرد شده
• نصف پیمانه خامه ترش
• ۱ قاشق غذاخوری کره
• ¼ پیمانه شیر
• ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
4. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
5. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
6. روی آن ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید.
7. آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.
8. این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.
سیب زمینی شکم پر برای صبحانه
مواد لازم
• ۳ عدد سیب زمینی
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۲ قاشق چایخوری نمک
• ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱ قاشق غذاخوری کره
• ۶۰ گرم پنیر چدار رنده شده
• ۱ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
• ۳ عدد تخم مرغ
• ۱ قاشق غذاخوری بیکن خرد شده
• نصف پیمانه خامه ترش
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
4. کره را آب کرده و درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
5. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، بیکن، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
6. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
7. روی آن ها پنیر و پیازچه کوهی قرار دهید.
8. سیب زمینی ها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.