اعلانیه

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی شکم پُر

فروش

۱۷ فروردین ۱۴۰۲ 21 بازدید
اعلانیه

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی شکم پُر

برای آخر هفته تان یک سالاد هیجان انگیز درست کنید.

مواد مورد نیاز:

• گوجه فرنگی: 4 عدد

• ساقه کرفس: 1 شاخه

• هویج: 1 عدد

• گردو: 100 گرم

• جوانه ماش: 7 قاشق سوپخوری

• سیر: 1 حبه

• پیاز کوچک (نگینی خرد شده): 1 عدد

• جعفری (خرد شده): 4 قاشق سوپخوری

• آب لیمو ترش: به میزان لازم

• زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری

• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

• روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری

• لیمو ترش تازه: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ساقه کرفس، هویج، گردو، نیمی از جوانه ماش و سیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد پیاز و جعفری را به آن افزوده و پوره کنید.

2. آب لیمو ترش، روغن، زیتون، زعفران، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3. سر گوجه فرنگی را با استفاده از چاقویی جدا کنید و داخل آن را به وسیله 1 قاشق چایخوری خارج کنید.

4. گوجه فرنگی را با مواد آماده شده پر کنید. سپس بقیه جوانه ماش را روی آن ریخته و سر گوجه فرنگی را روی آن بگذارید. (تمام مواد را به این صورت آماده کنید.)

5. گوجه فرنگی پر شده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، بعد با لیموترش تازه سرو کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *