در این مطلب طرز تهیه یک سوپ رژیمیِ خوشمزه که با مرغ و انواع سبزیجات درست می شود را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
•ذهویج ۵ عدد
• پیازچه ۳ عدد
• فلفل دلمه ای ۱ عدد
• کرفس (ساقه خرد شده) ۱ لیوان
• قارچ (خرد شده) ۱ لیوان
• عصاره سبزیجات ۱ بسته
• عصاره مرغ ۱ بسته
• مرغ (سینه) ۱ قطعه
• روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
• جو پرک ۵ قاشق غذا خوری
• آبلیمو به مقدار لازم
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• اسفناج ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
1-ابتدا ۵ لیوان آب را به همراه عصاره مرغ و سبزیجات داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .
2-در تابه ای روغن زیتون را کمی گرم کنید.تمام سبزیجات را ریز خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی آنها گرفته شود
3-جو پرک را با آب گرم بشویید و سینه مرغ را ریز خرد کنید و به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل آب در حال جوشیدن بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند و آب غذا به ۱/۳ برسد.اسفناج را شسته و درشت خرد کنید و بخار پز کنید.
4-سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند ولی بافت خودشان را از دست ندهند ، پس از پخت سوپ را داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج پخته تزئین کرده و با آبلیمو سرو کنید.
سایر نکات:
1-در صورت تمایل مقداری زعفران آب کرده هم به غذا اضافه کنید تا رنگ بهتری داشته باشد.
2-بهتر است مرغ را چند ساعت داخل آب پیاز و زعفران و سیر بخوابانید تا بوی بد آن گرفته شود و سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
3-حواستان باشد سوپ شما شور نشود چون عصاره های سبزیجات و مرغ معمولا کمی شور هستند.
4-در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی هم به سوپ اضافه کنید.