در این مطلب با غذای محلی رودباری ها بیشتر اَشنا شوید.
مواد لازم:
• گوشت چرخ کرده: 300 گرم
• پیاز رنده شده: 3 عدد
• لیمو ترش: 2 عدد
• گوجه فرنگی: 7 عدد
• ریحان: 20 شاخه
• جعفری: 15 شاخه
• گلپر: 1 قاشق مرباخوری
• زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
• روغن زیتون: 1 پیمانه
طرز تهیه:
1. پیاز را رنده کرده آبش را بگیرید و 1 قاشق غذاخوری سر پر از پیاز را کنار گذاشته بقیه را با گوشت مخلوط کنید، کمی از گلپر را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و مابقی را به همراه 1 قاشق پیاز برای سس کنار بگذارید.
2. پوست 1 عدد لیمو را رنده کنید و به همراه آب همان یک عدد لیمو به گوشت اضافه کنید.
3. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم
4. گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
5. در آخر نیز میتوانید شامی ها را با ریحان و جعفری تزئین کرده و سرو نمایید.