اعلانیه

نثارپلو، غذای محلی دماوندی ها

فروش

۱۷ فروردین ۱۴۰۲ 13 بازدید
اعلانیه

نثارپلو، غذای محلی دماوندی ها

در این مطلب شما با یکی از غذاهای سنتی میهمانی های دماوند بیشتر آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

• برنج: 6 پیمانه

• گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه): 1 کیلو

• لپه: نصف پیمانه

• آلو خشک (بدون هسته): نصف پیمانه

• پیاز متوسط: 3 عدد

• مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران (از هر کدام به مقدار مساوی): 1 قاشق سوپ خوری

• نمک: به مقدار لازم

• زردچوبه: به مقدار لازم

• پیاز (برای پخت گوشت): 2 عدد

• روغن: به مقدار لازم

• زعفران (برای طعم دار کردن گوشت): به میزان لازم

طرز تهیه:

1. سه عدد پیاز را خلال کنید و پیاز داغ را آماده کنید.

2. گوشت را تکه تکه کنید و همراه با دو عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بگذارید بپزد. بعد از این که گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آبش تمام شود و به روغن بیفتد.

3. لپه را آب پز کنید، آلبالوها را به مدت یک ساعت خیس کنید. لپه ها و آلبالو را آبکش کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و کمی تفت شان دهید. در پایان این مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.

4. برنج را به شیوه معمول آبکش کنید و موقع دم کردن، مخلوط ادویه پودری را لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو را روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.

نکته: زمان سرو برنج، مخلوط آلبالو و لپه و گوشت را روی برنج بگذارید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *