اعلانیه

طرز تهیه نودل سبزیجات

فروش

۱۷ فروردین ۱۴۰۲ 12 بازدید
اعلانیه

طرز تهیه نودل سبزیجات

باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.

نودل سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اَن را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم

• نودل برنج ۲۰۰ گرم

• روغن گیاهی قدری

• قارچ ۳۰۰ گرم

• سیر ۲ حبه

• فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

• زنجبیل ۱ تکه

• کدو ۲۰۰ گرم

• گشنیز ۱/۲ دسته

• پیازچه ۶ عدد

• نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری

• سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

• عسل ۱ قاشق غذاخوری

• روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری

• سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری

• اسفناج ۱۰۰ گرم

• لیمو ترش ۲ عدد

• سس فلفل تند به دلخواه

آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:

۱- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.

۲- قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.

۳- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.

۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.

۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.

۶- برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.

۷- پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.

۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.

طرز تهیه

1.اول نودل رو بپزید.

2. مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

4. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *