اعلانیه

نثارپلو، غذای محلی دماوندی ها

فروش

۱۷ فروردین ۱۴۰۲ 3 بازدید
اعلانیه

نثارپلو، غذای محلی دماوندی ها

در این مطلب شما با یکی از غذاهای سنتی میهمانی های دماوند بیشتر آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

• برنج: 6 پیمانه

• گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه): 1 کیلو

• لپه: نصف پیمانه

• آلو خشک (بدون هسته): نصف پیمانه

• پیاز متوسط: 3 عدد

• مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران (از هر کدام به مقدار مساوی): 1 قاشق سوپ خوری

• نمک: به مقدار لازم

• زردچوبه: به مقدار لازم

• پیاز (برای پخت گوشت): 2 عدد

• روغن: به مقدار لازم

• زعفران (برای طعم دار کردن گوشت): به میزان لازم

طرز تهیه:

1. سه عدد پیاز را خلال کنید و پیاز داغ را آماده کنید.

2. گوشت را تکه تکه کنید و همراه با دو عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بگذارید بپزد. بعد از این که گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آبش تمام شود و به روغن بیفتد.

3. لپه را آب پز کنید، آلبالوها را به مدت یک ساعت خیس کنید. لپه ها و آلبالو را آبکش کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و کمی تفت شان دهید. در پایان این مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.

4. برنج را به شیوه معمول آبکش کنید و موقع دم کردن، مخلوط ادویه پودری را لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو را روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.

نکته: زمان سرو برنج، مخلوط آلبالو و لپه و گوشت را روی برنج بگذارید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *