اعلانیه

طرز تهیه لازانیا بادمجان

فروش

۱۷ فروردین ۱۴۰۲ 13 بازدید
اعلانیه

طرز تهیه لازانیا بادمجان

فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

 مواد لازم برائ ۴ تا ۶ نفر

• بادمجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)

• روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری

• قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم

• هویج: یک عدد بزرگ

• آویشن تازه : یک قاشق چایخوری

• رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری

• لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم

• پنیر پارمزان : یک پیمانه

• نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

1. بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.

2. به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.

3. دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.

4. درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

5. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.

6. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.

7. ظرف فر را چرب کنید.

8. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.

9. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.

10. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.

11. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.

12. این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.

13. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 14. دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

1 – فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

2 – کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

3 – مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.

4 – مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *