اعلانیه
اعلانیه

طرز تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

کینوا خواص فوق العاده ای دارد و بسیار سبک و خوش هضم تر از برنج می باشد. برای کسانی که رژیم غذایی دارند و تصمیم گرفته اند گیاهخوار شوند، کینوا یک انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته است.

کینوا برای کبد و همین طور مشکلات گوارشی بسیار مفید است و در عین حال چون پروتئین بالایی دارد، احساس سیری ایجاد کرده و جلوی پرخوری را می گیرد. پس اگر تصمیم دارید میزان کالری مصرفی خود را کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.

مواد لازم:

• کینوا 1/2 لیوان

• قارچ۱ کیلوگرم

• لوبیا چیتی۲۰۰ گرم

• گشنیز۱۰۰ گرم

• خیار شور۱۰۰ گرم

• ذرت۲۰۰ گرم

• آبلیمو۳ قاشق غذاخوری

• نمکبه میزان لازم

• فلفل سیاهبه میزان لازم

• روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:

1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

2. قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.

3. لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).

4. از ذرت کنسروی استفاده کنید.

5. گشنیز رو شسته و خرد کنید.

طرز تهیه:

♦ کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *