کینوا خواص فوق العاده ای دارد و بسیار سبک و خوش هضم تر از برنج می باشد. برای کسانی که رژیم غذایی دارند و تصمیم گرفته اند گیاهخوار شوند، کینوا یک انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته است.
کینوا برای کبد و همین طور مشکلات گوارشی بسیار مفید است و در عین حال چون پروتئین بالایی دارد، احساس سیری ایجاد کرده و جلوی پرخوری را می گیرد. پس اگر تصمیم دارید میزان کالری مصرفی خود را کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.
مواد لازم:
• کینوا 1/2 لیوان
• قارچ۱ کیلوگرم
• لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
• گشنیز۱۰۰ گرم
• خیار شور۱۰۰ گرم
• ذرت۲۰۰ گرم
• آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
• نمکبه میزان لازم
• فلفل سیاهبه میزان لازم
• روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:
1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
2. قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.
3. لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).
4. از ذرت کنسروی استفاده کنید.
5. گشنیز رو شسته و خرد کنید.
طرز تهیه:
♦ کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!